• Puhelin

  040 5100 243
 • Sähköposti

 • Sijainti

  Ispoisten kiertotie 10, Turku

Huoneisto­remontit Turusta lähikuntiin

Olitpa etsimässä pientä pintaremonttia tai laajempaa saneerausta kotiisi, taloyhtiöösi tai yritystiloihisi, olemme täällä palvelemassa sinua.

Kun vuodet vierivät, tyylit ja mieltymykset muuttuvat. Huoneistoremontti on silloin loistava keino päivittää tiloja sekä parantaa asunnon arvoa ja viihtyvyyttä. Tarjoamme joustavat remonttipalvelut erilaisiin tarpeisiin, niin suurissa projekteissa kuin pienemmissäkin, kotien, taloyhtiöiden ja yritystilojen parissa – ja tietenkin avaimet käteen -periaatteella!

Valmis huoneistoremontin kohde

Laaja remontointi­kokemus taustalla

Olemme toteuttaneet lukuisia remonttiprojekteja Varsinais-Suomessa, kattavasti lattiasta kattoon ja keittiöremonteista kylpyhuoneisiin. Olemme erityisesti palvelleet alueilla kuten Turku, Kaarina, Piikkiö, Paimio, Raisio ja Naantali. Tutustuthan alla oleviin remonttimahdollisuuksiimme ja huomioithan, että tarjoamme ilmaisen kartoituskäynnin, joka ei sido sinua mihinkään.

 • Pyydä ilmainen huoneisto­remontin kartoituskäynti ja saat tarjouksen sekä aikataulu­arvion

  Pyydä ilmainen kartoituskäynti kohteeseesi, se ei maksa senttiäkään eikä sido sinua mihinkään. Sen perusteella laadimme yksityiskohtaisen tarjouksen ja arvion remonttisi kestosta.

  Ota yhteyttä
Valmis huoneistoremontin kohde

Huoneistoremontin palvelut

Huoneistoremontilla voimme monipuolisesti muuttaa ja uudistaa tilojasi. Yhdessä suunnittelemme remontin sinun toiveitasi noudattaen, ja huolehdimme sen toteutuksesta sekä viimeistelystä aina käyttövalmiiksi saakka.

 • Maalaustyöt seinille ja katolle

 • Tapetoinnit

 • Lattia-asennukset

 • Paneloinnit

 • Listoitukset

 • Levytykset

 • Vinttiremontit

 • Isommat saneeraukset ja muut remonttityöt

Usein kysytyt kysymykset huoneistoremontista

Kun harkitset huoneistoremonttia, saattavat mielessäsi pyöriä erilaiset kysymykset liittyen palveluihimme, kustannuksiin tai remonttiprosessiin. Olemme koonneet alle yleisimmin kysytyt kysymykset ja vastaukset niihin, jotta voisit saada nopeasti vastaukset mietityttäviin asioihin. Mikäli et löydä etsimääsi vastausta, olethan yhteydessä – autamme mielellämme

Mitä huoneistoremontti­palveluja tarjoatte?

Tarjoamme laajan valikoiman remonttipalveluja, kuten maalaustyöt, tapetoinnit, lattia-asennukset, paneloinnit, listoitukset, levytykset, vinttiremontit ja suuremmat saneeraukset.

Saako huoneistoremontin töistänne kotitalousvähennystä?

Kyllä, yrityksemme löytyy ennakkoperintärekisteristä, jolloin voit hakea kotitalousvähennystä työnosuudesta. Kotitalousvähennys on verotuksessa hyödynnettävä vähennys, jonka avulla voit vähentää osan remonttikustannuksista. Voit lukea lisää kotitalousvähennyksestä ja tarkistaa ajankohtaisen vähennyksen määrän verohallinnon sivuilta.

Kuinka kauan huoneistoremontti yleensä kestää?

Remontin kesto riippuu kohteen koosta ja laajuudesta. Jotkut pienemmät työtehtävät hoituvat yhden päivän aikana, kun taas suuremmat projektit voivat kestää viikkoja. Tarkan aikatauluarvion saat ilmaisen kartoituskäynnin jälkeen.

Voinko itse vaikuttaa remontin suunnitteluun ja toteutukseen?

Ehdottomasti! Suunnittelemme remontin yhdessä toiveidesi pohjalta ja toteutamme sen käyttökuntoon asti.

Tarvitaanko huoneistoremonttia varten rakennuslupa?

Huoneistoremontin osalta rakennuslupaa ei yleensä tarvita, ellei työ vaikuta talon rakenteisiin tai kyseessä ole kiinteistön julkisivun muutokset. On kuitenkin hyvä tarkistaa asia aina tietyn kaupungin tai kunnan rakennusmääräyksistä, koska määräykset saattavat vaihdella. Autamme mielellämme näihin asioihin liittyen!

Voinko asua kohteessa remontin aikana?

Asuminen remontoitavassa kohteesta riippuu remontin laajuudesta ja työn luonteesta. Pienemmissä remonteissa asuminen voi olla mahdollista, mutta suuremmissa remonteissa se voi olla hankalaa tai jopa mahdotonta. Käydään remonttikohteesi tapauskohtaisesti läpi ja annamme suosituksemme asian suhteen.

Miten remontin aikaiset mahdolliset muutokset ja yllätykset käsitellään?

Remontin yllättävät tilanteet ja muutokset käsitellään yhdessä kanssanne. Arvostamme avointa ja rehellistä kommunikointia ja tavoitteenamme on aina löytää paras mahdollinen ratkaisu.

Minkälaista kokemusta teillä on remonteista?

Takana on paljon erilaisia remonttikohteita, joissa on tehty töitä lattiasta kattoon ja keittiöremontista kylpyhuoneeseen. Yrityksemme perustaja Juha Yliniemi tuo mukanaan yli 20 vuoden kokemuksen remonttialalta ja on menestyksekkäästi pyörittänyt Jy-Ylityö remonttiyritystä yli kymmenen vuoden ajan.

Ovatko teidän remonttipalvelut sopivia myös yrityksille ja taloyhtiöille?

Kyllä, palvelemme sekä yksityishenkilöitä, taloyhtiöitä että yrityksiä.

Onko kartoituskäynti todella ilmainen?

Kyllä, kartoituskäynti on täysin maksuton eikä velvoita sinua tilaamaan meiltä mitään palvelua. Kartoituskäynnin perusteella saat mahdollisimman tarkan tarjouksen huoneistoremontista ja sen aikataulusta.

Kuinka nopeasti voin odottaa saavani tarjouksen kartoituskäynnin jälkeen?

Useimmiten saat tarjouksen kartoituskäynnin yhteydessä, mutta suuremmissa kokonaisuuksissa saat tarjouksen 1-2 arkipäivän sisällä.

Saako kauttanne projektiin mukaan myös putki- tai sähkömiehen?

Ehdottomasti! Vuosien varrella olemme rakentaneet laajan ja luotettavan verkoston ammattilaisia eri aloilta. Yhteistyömme heidän kansaan on saumatonta ja testattu useissa projekteissa. Tavoitteenamme on aina tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut ja ammattilaiset.

Jos kuitenkin haluat käyttää omia kontaktejasi, sekin on täysin mahdollista. Olemme joustavia ja haluamme varmistaa, että projektisi sujuu juuri niin kuin toivot.

Missä kaikilla alueilla palvelette?

Palvelemme kaikkialla Varsinais-Suomessa eli mm. seuraavilla alueilla: Turku, Kaarina, Piikkiö, Paimio, Raisio ja Naantali.

Miten voin ottaa teihin yhteyttä?

Voit ottaa meihin yhteyttä yhteystietosivumme kautta tai vaikka heti soittamalla numeroon 040 5100 243.