• Puhelin

  040 5100 243
 • Sähköposti

 • Sijainti

  Ispoisten kiertotie 10, Turku

Ammattimaalarimme kädenjäljellä saat parhaimman pinnan sekä sisälle että ulos

Säästät myös aikaa ja vaivaa, eikä lopputuloksen siisteyttä saati kestävyyttä tarvitse epäröidä. Kokenut maalari on nopeampi työssään, hän tuntee kunkin kohteen maalit, hallitsee tekniikat ja käyttää ammattivälineitä, jotka kaikki takaavat laadukkaan lopputuloksen.

Ulkoista siis meille kotisi, liiketilasi tai taloyhtiösi sisä- ja ulkomaalaus, niin homma tulee varmasti hoidettua oikein.

Pyydä tarjous maalaustyöstä tai kysy ensin lisää!

Seinän maalausta

Mittava maalauskokemus takanamme

Olemme toteuttaneet useita maalauskohteita Varsinais-Suomen alueella, vaihdellen laajoista uudistuksista pienempiin päivityksiin. Vankka kokemuksemme näkyy erityisesti projekteissamme alueilla kuten Turku, Kaarina, Piikkiö, Paimio, Raisio ja Naantali. Tutustu tarjoamiimme maalauspalveluihin ja muista, että tarjoamme ilmaisen kartoituskäynnin ilman sitoumuksia.

 • Pyydä ilmainen maalaus­remontin kartoituskäynti ja saat tarjouksen sekä aikataulu­arvion

  Pyydä ilmainen kartoituskäynti kohteeseesi, se ei maksa senttiäkään eikä sido sinua mihinkään. Sen perusteella laadimme yksityiskohtaisen tarjouksen ja arvion remonttisi kestosta.

  Ota yhteyttä

Maalaustöiden palvelut

Maalaamalla remontoit ripeästi tilat, kun ikä alkaa näkyä pinnoissa tai jos haluat muuten vain uudistaa kotisi sisustusta. Seinien maalaus on myös erinomainen kunnostus ennen kuin laitat asuntoa myynti- tai vuokramarkkinoille.

 • Sisäseinien maalaus

 • Sisäkaton maalaus

 • Julkisivun maalaus

 • Katon, kuten peltikaton maalaus – kysythän tarkemmin oman kattosi maalauksesta

 • Lattioiden maalaus ja lakkaus

 • Ikkunapuitteiden ja ovien maalaus

 • Erikoistekniikat, kuten sienimaalaus ja roiskemaalaus

 • Ulkoterassien ja -kalusteiden öljyäminen tai maalaus


Ota yhteyttä kertoaksesi toiveistasi tai kutsu meidät paikan päälle, niin katsotaan, miten voimme auttaa.

Tutustu maalauspalveluihimme oheisella videolla

Usein kysytyt kysymykset maalauspalveluista

Maalausremontti on erinomainen tapa päivittää ja virkistää kotisi tai toimitilasi ilmettä. Maalausprojektia suunnitellessasi saattaa herätä monia kysymyksiä - kuinka kauan maalaustyö kestää, mitä maalityyppejä on saatavilla, kuinka valita oikea sävy tai kuinka valmistautua maalaustyöhön.

Olemme koonneet alle yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia maalauspalveluihin liittyen. Toivomme, että nämä vastaukset auttavat sinua saamaan selkeämmän kuvan siitä, mitä odottaa maalausprojektiltasi. Mikäli sinulla on kysymyksiä, joita ei ole mainittu alla, olethan meihin yhteydessä!

Milloin talon julkisivu on hyvä huoltomaalata?

Talon julkisivun huoltomaalaus on suositeltavaa tehdä, kun maali alkaa hilseillä, haalistua tai kun näet selvää kulumista tai vaurioitumista. Yleensä julkisivumaali kestää 5-10 vuotta sääolosuhteista ja alkuperäisen maalin laadusta riippuen. Säännöllinen tarkastus ja oikea-aikainen huoltomaalaus auttavat suojelemaan julkisivua ja pidentämään sen käyttöikää.

Missä alueilla teette maalaustöitä?

Palvelemme kaikkialla Varsinais-Suomessa, mukaan lukien alueet kuten Turku, Kaarina, Piikkiö, Paimio, Raisio, Salo ja Naantali.

Tarvitseeko minun itse hankkia maalit ja tarvikkeet sisä- tai ulkomaalauksiin?

Voit halutessasi hankkia maalit ja tarvikkeet itse, mutta tarjoamme myös mahdollisuuden hoitaa nämä hankinnat puolestasi. Meillä on kokemusta ja asiantuntemusta eri maalityypeistä sekä niiden soveltuvuudesta erilaisiin kohteisiin, joten voimme auttaa sinua valitsemaan oikean tuotteen projektiisi.

Jos päätät hankkia maalit itse, neuvomme mielellämme oikeanlaisten maalien ja tarvikkeiden valinnassa.

Saako maalaustöistänne kotitalousvähennystä?

Kyllä, yrityksemme löytyy ennakkoperintärekisteristä, jolloin voit hakea kotitalousvähennystä työnosuudesta. Kotitalousvähennys on verotuksessa hyödynnettävä vähennys, jonka avulla voit vähentää osan remonttikustannuksista. Voit lukea lisää kotitalousvähennyksestä ja tarkistaa ajankohtaisen vähennyksen määrän verohallinnon sivuilta.

Onko kartoituskäynti todella ilmainen?

Kyllä, kartoituskäynti on täysin maksuton eikä velvoita sinua tilaamaan palveluitamme. Tämä käynti antaa meille mahdollisuuden tutustua kohteeseesi ja arvioida remontin tarpeet sekä laajuus.

Kuinka nopeasti voin odottaa saavani tarjouksen kartoituskäynnin jälkeen?

Yleensä saat tarjouksen 1-2 arkipäivän sisällä kartoituskäynnistämme.

Millainen on hyvä maalaussää?

Hyvä maalaussää on kuiva ja maltillisen lämmin. Ihanteellinen lämpötila ulkomaalaukselle on noin 10-25°C, ja ilman suhteellisen kosteuden tulisi olla alle 80%. Maalaamista kannattaa välttää suorassa auringonpaisteessa tai kun sateen uhka on ilmassa. Myös tuulinen sää voi vaikeuttaa maalaamista ja vaikuttaa maalin kuivumiseen.

Milloin vanhoja maalikerroksia on liikaa?

Vanhoja maalikerroksia voi olla liikaa, kun ne alkavat halkeilla, kupruilla, irtoilla tai muodostaa epätasaista pintaa. Useiden päällekkäisten maalikerrosten kertyminen voi heikentää maalin tartuntaa alustaan ja johtaa maalin ennenaikaiseen irtoamiseen. Jos maalipinta tuntuu erityisen paksulta tai epätasaiselta, tai jos maali ei tartu kunnolla, voi olla tarpeen poistaa vanhat maalikerrokset ja valmistella pinta uudelleen ennen maalaamista

Ovatko teidän remonttipalvelut sopivia myös yrityksille ja taloyhtiöille?

Kyllä, palvelemme sekä yksityishenkilöitä, taloyhtiöitä että yrityksiä.

Saako kauttanne projektiin mukaan myös putki- tai sähkömiehen?

Ehdottomasti! Vuosien varrella olemme rakentaneet laajan ja luotettavan verkoston ammattilaisia eri aloilta. Yhteistyömme heidän kansaan on saumatonta ja testattu useissa projekteissa. Tavoitteenamme on aina tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut ja ammattilaiset.

Jos kuitenkin haluat käyttää omia kontaktejasi, sekin on täysin mahdollista. Olemme joustavia ja haluamme varmistaa, että projektisi sujuu juuri niin kuin toivot.

Miten voin ottaa teihin yhteyttä?

Voit ottaa meihin yhteyttä yhteystietosivumme kautta tai vaikka heti soittamalla numeroon 040 5100 243.