• Puhelin

  040 5100 243
 • Sähköposti

 • Sijainti

  Ispoisten kiertotie 10, Turku

Timpurityöt Turusta lähikuntiin

Rakennetaan, korjataan, muokataan – mitä puutöitä kotisi tai pihapiirisi tarvitseekaan, toteutamme ne ammattitaidolla.

Onko sinulle merkityksellistä se, miten puulla tehdyt ratkaisut voivat tehdä kodistasi tai mökistäsi entistä viihtyisämmän? Tai kenties olet kiinnostunut rakennuttamaan terassin tai leikkimökin pihallesi? Tärkeintä on, että puutyöt vastaavat toiveitasi ja tarpeitasi niin ulkonäön kuin toiminnallisuuden osalta.

Erityisosaamiseemme kuuluvat erilaiset puutyöt, oli sitten kyseessä iso rakennusprojekti tai pienemmät korjaus- ja kunnostustyöt. Kokeneena timpurina olemme toteuttaneet lukuisia projekteja, aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Juha rakentaa terassia

Laaja timpurikokemus taustalla

Olemme toteuttaneet monia puusepäntöitä ja rakennusprojekteja Varsinais-Suomessa, kaikkea terassien rakentamisesta sisätilojen kunnostuksiin. Erityisen olemme palvelleet alueilla kuten Turku, Kaarina, Piikkiö, Paimio, Raisio ja Naantali. Tutustuthan alla oleviin timpuripalveluihimme ja huomioithan, että tarjoamme ilmaisen kartoituskäynnin, joka ei sido sinua mihinkään.

 • Pyydä ilmainen timpuritöiden kartoituskäynti ja saat tarjouksen sekä aikataulu­arvion

  Pyydä ilmainen kartoituskäynti kohteeseesi, se ei maksa senttiäkään eikä sido sinua mihinkään. Sen perusteella laadimme yksityiskohtaisen tarjouksen ja arvion remonttisi kestosta.

  Ota yhteyttä
Terassi alku ja terassi valmis

Timpurityön palvelut

Timpuripalveluillamme voimme toteuttaa monenlaisia puutöitä sekä korjaus- ja rakennusprojekteja. Yhdessä suunnittelemme projektin sinun toiveitasi ja tarpeitasi noudattaen, ja huolehdimme sen toteutuksesta alusta loppuun, aina yksityiskohtien viimeistelyyn asti.

 • Terassin rakennus

 • Ulko- ja sisäovien asennus ja korjaus

 • Portaiden rakennus ja kunnostus

 • Kattopaneelien asennus

 • Lattian asennus ja korjaus (esim. parketti, laminaatti)

 • Saunan rakentaminen ja paneloinnin uusiminen

 • Aitojen ja porttien rakentaminen

 • Työtasojen rakennus

 • Parvien rakennus

 • Puurakenteiden teko


Mitä olit ajatellut? Kerro toiveesi ottamalla yhteyttä tai kutsu meidät käymään, niin katsotaan, mitä on tehtävissä.

Usein kysytyt kysymykset timpurintöistä

Timpurintyöt ovat olennainen osa monia rakennus- ja remonttiprojekteja. Kun suunnittelet hanketta, johon tarvitset ammattitaitoista timpuria, saattaa mieleesi nousta kysymyksiä: Minkä tyyppisiä töitä timpuri voi tehdä? Kuinka kauan projekti kestää? Miten voin varmistaa työn laadun? Me ymmärrämme nämä kysymykset.

Sen vuoksi olemme koonneet alle usein kysytyt kysymykset timpurintöistä. Haluamme antaa sinulle kattavan ymmärryksen siitä, mitä voit odottaa, kun palkkaat ammattitaitoisen timpurin palveluksessamme. Jos jokin kysymys jäi ilman vastausta, olethan meihin yhteydessä!

Miksi valita teidät timpuritöiden tekijäksi?

Olemme erikoistuneet remontti- ja timpuripalveluihin ja meillä on laaja yli 20 vuoden kokemus monenlaisista rakennusprojekteista. Tavoitteenamme on aina toteuttaa juuri asiakkaan toiveiden mukainen ja tarpeita vastaava kokonaisuus, oli kyse sitten suuresta remontista tai pienemmästä päivityksestä.

Mitä palveluja tarjoatte timpuritöissä?

Tarjoamme laajan valikoiman timpuripalveluja, jotka kattavat kaikki kodin ja liikekiinteistöjen puusepäntyöt. Palveluihimme kuuluvat:

Sisustus- ja kalustetöitä: Tämä sisältää kaiken kaappien ja hyllyjen asennuksesta mittatilauskalusteiden valmistamiseen.
Lattioiden asennus ja kunnostus: Oli kyseessä sitten parketti, laminaatti tai perinteinen puulattia, ammattitaitoiset timpurimme varmistavat laadukkaan lopputuloksen.
Seinä- ja kattopaneelien asennus: Tarjoamme palveluita niin uusille kuin vanhoillekin seinille ja katoille.
Ulkotyöt: Kuten terassien, aitojen ja varastojen rakentaminen ja kunnostus.
Ovien ja ikkunoiden asennus ja korjaus: Olipa kyseessä sitten ulko-ovi, sisäovi tai ikkunat, meillä on kokemusta niiden asennuksesta ja kunnostuksesta.
Korjausrakentaminen: Vanhojen rakennusten ja huoneistojen kunnostus ja remontointi. Erikoistöitä: Kuten erilaisten puurakenteiden suunnittelu, valmistus ja asennus.

Kaikissa palveluissamme korostamme laadukkaita materiaaleja, ammattitaitoa ja asiakkaan toiveiden huomioimista. Oli tarpeesi mikä tahansa, ota meihin yhteyttä ja keskustellaan siitä, miten voimme auttaa!

Tarvitseeko minun itse hankkia materiaalit, laudat, maalit tms. timpuritöitä varten?

Voit hankkia materiaalit itse, mutta tarjoamme myös palveluna materiaalien hankinnan. Halutessasi voimme hoitaa koko projektin alusta loppuun, materiaalihankintoineen, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Käytämme vain luotettavia toimittajia ja laadukkaita materiaaleja.

Jos päätät hankkia materiaalit itse, neuvomme myös mielellämme oikeanlaisten materiaalien valinnassa.

Saako timpuritöistänne kotitalousvähennystä?

Kyllä, yrityksemme löytyy ennakkoperintärekisteristä, jolloin voit hakea kotitalousvähennystä työnosuudesta. Kotitalousvähennys on verotuksessa hyödynnettävä vähennys, jonka avulla voit vähentää osan remonttikustannuksista. Voit lukea lisää kotitalousvähennyksestä ja tarkistaa ajankohtaisen vähennyksen määrän verohallinnon sivuilta.

Onko kartoituskäynti todella ilmainen?

Kyllä, kartoituskäynti on täysin ilmainen, eikä velvoita sinua mihinkään. Tämä käynti antaa meille mahdollisuuden tutustua kohteeseen ja arvioida remontin laajuus ja tarpeet.

Mitä hyötyä kartoituskäynnistä on minulle?

Kartoituskäynnin perusteella saat mahdollisimman tarkan tarjouksen huoneistoremontista ja sen aikataulusta.

Kuinka nopeasti voin odottaa saavani tarjouksen kartoituskäynnin jälkeen?

Useimmiten saat tarjouksen kartoituskäynnin yhteydessä, mutta suuremmissa kokonaisuuksissa saat tarjouksen 1-2 arkipäivän sisällä.

Missä alueilla teette timpuritöitä?

Palvelemme kaikkialla Varsinais-Suomessa eli mm. seuraavilla alueilla: Turku, Kaarina, Piikkiö, Paimio, Raisio, Salo ja Naantali.

Voinko itse hankkia tarvikkeet timpuritöihin?

Tietenkin voit! Vaikka tarjoammekin mahdollisuuden materiaalien ja tarvikkeiden hankintaan, olemme joustavia ja voit tuoda mukanasi myös omat materiaalisi, jos niin haluat.

Miten voin ottaa teihin yhteyttä?

Voit ottaa meihin yhteyttä yhteystietosivumme kautta tai vaikka heti soittamalla numeroon 040 5100 243.

Minkälaista kokemusta teillä on timpurin töistä?

Takana on paljon erilaisia kohteita, joissa on tehty töitä lattiasta kattoon ja keittiöstä kylpyhuoneisiin. Yrityksemme perustaja Juha Yliniemi tuo mukanaan yli 20 vuoden kokemuksen remonttialalta ja on menestyksekkäästi pyörittänyt Jy-Ylityö remonttiyritystä yli kymmenen vuoden ajan.

Ovatko teidän timpuripalvelut sopivia myös yrityksille ja taloyhtiöille?

Kyllä, palvelemme sekä yksityishenkilöitä, taloyhtiöitä että yrityksiä.