• Puhelin

  040 5100 243
 • Sähköposti

 • Sijainti

  Ispoisten kiertotie 10, Turku

Kaipaako kotisi uudistusta tai toimivampaa tilankäyttöä? Toteutamme kaikki remontti- ja saneeraustoiveesi

Terassit, talon laajennukset, aivan uusi unelmakoti tai ehkä autokatos varastolla, me rakennamme! Toteutamme unelmasi, olipa kyseessä kokonaisvaltainen uudistus tai yksittäisen tilan päivitys.

Etsitkö modernia ja ajantasaista ilmettä vai haluatko palauttaa kodin alkuperäisen charmin? Riippumatta toiveistasi, haluamme sen heijastavan omaa tyyliäsi ja toimivan juuri sinun tarpeidesi mukaisesti.

Olemme keskittyneet yksilöllisiin toiveisiin ja tarpeisiin yli 20 vuoden kokemukselle, olipa kyse sitten koko kodin remontista tai pienemmästä päivityksestä.

Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille Turussa tai lähialuille. Käynti ei sido sinua mihinkään, mutta antaa arvokasta tietoa remontin hinta-arviosta ja aikataulusta.

Ulkosaneeraus menossa

Laaja remontti- ja saneerauskokemus takanamme

Jos haluat rakennuttaa omakotitalon tai kesämökin tai esimerkiksi laajentaa taloa, meistä saat kokeneen urakoitsijan. On hyvä muistaa, että kun kyse on uudisrakentamisesta eli uudesta rakennuksesta tai nykyisen yhteyteen rakennettavasta tilasta, on lupa-asiat oltava kunnossa. Jos nämä asiat tuntuvat hankalilta hoitaa, neuvomme mielellämme!

Remonttipalvelut ylipäätään ovat sovittavissa kanssamme joustavasti esimerkiksi materiaalihankintojen osalta kuten myös työn osuuden puolesta. Voimme toteuttaa saneerauksen osittain tai täysin avaimet käteen -palveluna.

 • Pyydä ilmainen remontoinnin tai saneerauksen kartoituskäynti ja saat tarjouksen sekä aikataulu­arvion

  Pyydä ilmainen kartoituskäynti kohteeseesi, se ei maksa senttiäkään eikä sido sinua mihinkään. Sen perusteella laadimme yksityiskohtaisen tarjouksen ja arvion remonttisi kestosta.

  Ota yhteyttä

Remontointi- ja Saneerauspalvelut

Kun kotisi kaipaa uudistusta tai esimerkiksi tilankäyttöä halutaan tehostaa, olemme apunasi. Suunnittelemme yhdessä remontin noudattaen toiveitasi ja huolehdimme sen toteutuksesta viimeistelyyn ja käyttövalmiiksi asti.

 • Terassien, parvekkeiden ja muiden ulkotilojen remontit

 • Ulkoverhouksen uusiminen ja maalaus

 • Eristysparannukset ja lämpötekniset ratkaisut

 • Keittiön ja muiden tilojen kalusteasennukset

 • Sisäovien ja ikkunoiden vaihto sekä asennus

 • Seinien, kattojen ja lattioiden pintakäsittelyt (maalaus, tapetointi, lattiamateriaalien asennus)

 • Huonejärjestelyjen muutokset ja tilanjakomuutokset


Haluatko kenties näitä palveluita tai jotain muuta erityistä? Ota yhteyttä kertoaksesi toiveistasi tai kutsu meidät paikan päälle, niin katsotaan miten voimme auttaa.

Usein kysytyt kysymykset remontoinnista ja saneerauksesta

Remontti tai saneeraus on suuri askel kodin tai kiinteistön päivittämisessä. Tällaisten projektien suunnitteluvaiheessa nousee usein monia kysymyksiä, kuten projektin hinta, kesto, materiaalien valinta ja muuta.

Alla olemme koonneet yleisimpiä kysymyksiä sekä vastauksia, joita remonteista ja saneerauksista usein esitetään. Jos sinulle jää vielä avoimia kysymyksiä, ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Mitä palveluja tarjoatte remontointi- ja saneerausprojekteissa?

Tarjoamme kattavan valikoiman remontti- ja saneerauspalveluja. Palveluihimme kuuluu mm. seinien maalaus ja tasoitus, lattioiden uusiminen, seinämuutokset, ikkunoiden ja ovien asennus, sekä keittiö- ja kylpyhuoneremontit. Lisäksi teemme yhteistyötä luotettavien sähkö- ja putkimiesten kanssa.

Saako remontointi- ja saneeraustöistänne kotitalousvähennystä?

Kyllä, yrityksemme löytyy ennakkoperintärekisteristä, jolloin voit hakea kotitalousvähennystä työnosuudesta. Kotitalousvähennys on verotuksessa hyödynnettävä vähennys, jonka avulla voit vähentää osan remonttikustannuksista. Voit lukea lisää kotitalousvähennyksestä ja tarkistaa ajankohtaisen vähennyksen määrän verohallinnon sivuilta.

Onko kartoituskäynti todella ilmainen remontti- ja saneerausprojekteissa?

Kyllä, kartoituskäynti on täysin maksuton ja ilman sitoumuksia. Tämä antaa meille mahdollisuuden nähdä projektisi laajuus ja pystymme antamaan tarkan tarjouksen.

Kuinka nopeasti voin odottaa saavani tarjouksen kartoituskäynnin jälkeen?

Useimmiten saat tarjouksen kartoituskäynnin yhteydessä, mutta suuremmissa kokonaisuuksissa saat tarjouksen 1-2 arkipäivän sisällä.

Ovatko palvelunne sopivia yrityksille ja taloyhtiöille?

Kyllä, tarjoamme palvelujamme yksityishenkilöiden lisäksi myös yrityksille ja taloyhtiöille. Olipa kyseessä pieni toimistotila tai suuri kerrostalo, meillä on kokemusta ja asiantuntemusta hoitaa projekti alusta loppuun.

Saako kauttanne mukaan projektiin myös muita ammattilaisia, kuten putki- tai sähkömiehen?

Kyllä, olemme vuosien varrella rakentaneet laajan verkoston eri alojen ammattilaisista. Yhteistyömme heidän kanssaan on sujunut saumattomasti, mutta olemme myös joustavia, jos haluat käyttää omia yhteistyökumppaneitasi.

Voinko itse vaikuttaa remontti- ja saneerauspalvelun tulokseen?

Tietenkin! Jokainen remontti- ja saneerausprojekti on uniikki ja tehty juuri asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ymmärrämme, että kyseessä on usein henkilökohtainen ja merkittävä investointi, joten haluamme varmistaa, että saat juuri sellaisen lopputuloksen kuin toivot. Teemme suunnittelun ja toteutuksen tiiviissä yhteistyössä kanssasi, ottaen huomioon toiveesi, tarpeesi ja budjettisi.

Miksi valita teidät remontti- ja saneerausprojekteihini?

Olemme kokeneita remontoinnin ja saneerauksen parissa. Laaja kokemuksemme varmistaa, että projekti sujuu suunnitelmien mukaisesti, budjetissa ja aikataulussa. Kuuntelemme myös tarkkaan toiveitasi ja varmistamme, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Missä alueilla teette remontteja ja saneerauksia?

Palvelemme koko Varsinais-Suomen alueella, mukaan lukien Turku, Kaarina, Piikkiö, Paimio, Raisio, Salo, Naantali ja muut lähialueet.

Miten voin ottaa teihin yhteyttä?

Voit ottaa meihin yhteyttä yhteystietosivumme kautta tai vaikka heti soittamalla numeroon 040 5100 243.