• Puhelin

  040 5100 243
 • Sähköposti

 • Sijainti

  Ispoisten kiertotie 10, Turku

Kylpyhuoneeseesi rentouttavaa luksusta vai käytännöllistä toimivuutta? Toteutamme kaikki kylpyhuoneremonttiin liittyvät toiveesi

Korjataan, modernisoidaan, uudistetaan – mitä ikinä kylpyhuoneesi tarvitseekaan, me toteutamme sen.

Onko kylpyhuoneesi paikka, jossa haluat rentoutua pitkän päivän jälkeen, vai toivotko sen olevan tehokas ja käytännöllinen? Kumpi vaihtoehto onkaan lähempänä sydäntäsi, haluat sen heijastavan omaa tyyliäsi ja toimivan juuri sinun tarpeidesi mukaisesti.

Vuodet remonttialalla ovat tuoneet mukanaan lukuisia kylpyhuoneremontteja. Jokaisessa projektissa olemme keskittyneet yksilöllisiin toiveisiin ja tarpeisiin, olipa kyse sitten täydellisestä uudistuksesta tai pienemmästä päivityksestä.

Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille alueelle Turku, Kaarina, Piikkiö, Paimio, Raisio tai Naantali. Käynti ei sido sinua mihinkään, mutta antaa arvokasta tietoa remontin hinta-arviosta ja aikataulusta.

Remontoitu kylpyhuone

Mittava kylpyhuone­remonttikokemus takanamme

Olemme toteuttaneet useita kylpyhuoneremontteja Varsinais-Suomen alueella, vaihdellen laajoista uudistuksista pienempiin päivityksiin. Vankka kokemuksemme näkyy erityisesti projekteissamme alueilla kuten Turku, Kaarina, Piikkiö, Paimio, Raisio ja Naantali. Tutustu tarjoamiimme kylpyhuoneremonttivaihtoehtoihin ja muista, että tarjoamme ilmaisen kartoituskäynnin sitoumuksetta.

 • Pyydä ilmainen kylpyhuone­remontin kartoituskäynti ja saat tarjouksen sekä aikataulu­arvion

  Pyydä ilmainen kartoituskäynti kohteeseesi, se ei maksa senttiäkään eikä sido sinua mihinkään. Sen perusteella laadimme yksityiskohtaisen tarjouksen ja arvion remonttisi kestosta.

  Ota yhteyttä
Valmis kylpyhuone

Kylpyhuoneremontin palvelut

Kylpyhuoneremontilla voimme tehokkaasti muuttaa ja päivittää kylpyhuonettasi. Suunnittelemme yhdessä remontin noudattaen toiveitasi ja huolehdimme sen toteutuksesta viimeistelyyn ja käyttövalmiiksi asti.

 • Kylpyammeen, suihkun, WC-istuimen ja muiden saniteettikalusteiden asennus

 • Seinä- ja lattialaatoitukset

 • Maalaus- ja tasoitustyöt

 • Paneloinnit

 • Lattialämmityksen asennus

 • Vesieristykset ja kosteudenkestävät ratkaisut

 • Modernin valaistuksen suunnittelu ja asennus

 • Kosteiden tilojen ilmanvaihdon parannukset


Tai ehkä haluaisit kaiken tämän ja jotain lisäksi? Mikä on kylpyhuoneesi unelmatilanne? Ota yhteyttä kertoaksesi toiveistasi tai kutsu meidät paikan päälle, niin katsotaan, miten voimme auttaa.

Usein kysytyt kysymykset kylpyhuoneremontista

Kylpyhuoneremontti on merkittävä askel kohti unelmiesi kylpytilaa. Tällaisen projektin suunnitteluvaiheessa monenlaisia kysymyksiä voi nousta esiin - esimerkiksi remontin hinta, kesto, materiaalien valinta ja monia muita.

Alla olemme koonneet yleisimpiä kysymyksiä sekä vastauksia, joita kylpyhuoneremonteista usein esitetään. Jos sinulle jää vielä avoimia kysymyksiä, ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Mitä palveluja tarjoatte kylpyhuoneremontissa?

Tarjoamme kattavan valikoiman kylpyhuoneremonttipalveluja. Palveluihimme kuuluu mm. uusien kalusteiden ja laitteiden asennus, suihkun ja kylvyn uusiminen, lattialämmityksen asennus, vesieristys, laatoitus, sekä valaistuksen suunnittelu ja asennus. Tarjoamme myös muita palveluja liittyen kylpyhuoneisiin, joten otathan meihin yhteyttä tarpeesi mukaisesti!

Saako kylpyhuoneremontista kotitalousvähennystä?

Kyllä, yrityksemme löytyy ennakkoperintärekisteristä, jolloin voit hakea kotitalousvähennystä työnosuudesta. Kotitalousvähennys on verotuksessa hyödynnettävä vähennys, jonka avulla voit vähentää osan remonttikustannuksista. Voit lukea lisää kotitalousvähennyksestä ja tarkistaa ajankohtaisen vähennyksen määrän verohallinnon sivuilta.

Miten voin varautua kylpyhuoneremonttiin?

Kylpyhuoneremonttiin voi parhaiten varautua suunnittelemalla remontin etukäteen tarkkaan. Valitse haluamasi materiaalit, kalusteet ja värit jo suunnitteluvaiheessa. Varaa myös tilapäiset peseytymistilat remontin ajaksi, jos mahdollista. On hyvä ottaa huomioon, että remontti saattaa aiheuttaa hetkellistä häiriötä päivittäisessä elämässä.

Autamme myös mielellämme suunnitteluprosessissa!

Miten kosteuseristys toteutetaan remontin yhteydessä?

Kosteuseristyksen tarkoitus on suojata rakenteet vedeltä ja kosteuden pääsyltä rakenteisiin. Aloitusvaiheessa poistamme nykyisen laatoituksen, vedeneristyksen ja tasoitteet. Tarkastamme samalla mahdolliset kosteusvauriot ja katsotaan kaadot kuntoon.

Uudelleen laatoittaminen vanhan laatan päälle ei ole suositeltavaa, sillä alla olevan rakenteen kuntoa ei voida taata. Kosteuseristys saadaan aikaan asentamalla vedeneristyksen päälle vesitiiviit materiaalit, kuten kaakelit tai paneelit. Kaikki työt tehdään asetusten mukaisesti, ja niistä annetaan kosteuseristystodistus

Miksi valita teidät kylpyhuoneremonttiini?

Olemme kokeneita ja erikoistuneita kylpyhuoneremonttien parissa. Yli 20 vuoden kokemuksemme takaa laadukkaan ja kestävän lopputuloksen. Haluamme toteuttaa juuri sinun toiveesi, oli kyse sitten pienestä päivityksestä tai koko kylpyhuoneen uusimisesta.

Voinko itse vaikuttaa kylpyhuoneremontin suunnitteluun ja toteutukseen?

Tietenkin! Kylpyhuoneremontti on usein hyvin yksilöllinen projekti. Haluamme varmistaa, että saat juuri sellaisen lopputuloksen kuin toivot. Teemme suunnittelun ja toteutuksen tiiviissä yhteistyössä kanssasi.

Ovatko teidän remonttipalvelut sopivia myös yrityksille ja taloyhtiöille?

Kyllä, palvelemme sekä yksityishenkilöitä, taloyhtiöitä että yrityksiä.

Saako kauttanne projektiin mukaan myös putki- tai sähkömiehen?

Ehdottomasti! Vuosien varrella olemme rakentaneet laajan ja luotettavan verkoston ammattilaisia eri aloilta. Yhteistyömme heidän kansaan on saumatonta ja testattu useissa projekteissa. Tavoitteenamme on aina tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut ja ammattilaiset.

Jos kuitenkin haluat käyttää omia kontaktejasi, sekin on täysin mahdollista. Olemme joustavia ja haluamme varmistaa, että projektisi sujuu juuri niin kuin toivot.

Onko kartoituskäynti todella ilmainen?

Kyllä, kartoituskäynti on täysin maksuton eikä velvoita sinua tilaamaan palveluitamme. Tämä käynti antaa meille mahdollisuuden tutustua kylpyhuoneeseesi ja arvioida remontin tarpeet sekä laajuus.

Kuinka nopeasti voin odottaa saavani tarjouksen kartoituskäynnin jälkeen?

Useimmiten saat tarjouksen kartoituskäynnin yhteydessä, mutta suuremmissa kokonaisuuksissa saat tarjouksen 1-2 arkipäivän sisällä.

Missä alueilla teette kylpyhuoneremontteja?

Palvelemme kaikkialla Varsinais-Suomessa, mukaan lukien alueet kuten Turku, Kaarina, Piikkiö, Paimio, Raisio ja Naantali.

Miten voin ottaa teihin yhteyttä?

Voit ottaa meihin yhteyttä yhteystietosivumme kautta tai vaikka heti soittamalla numeroon 040 5100 243.