• Puhelin

  040 5100 243
 • Sähköposti

 • Sijainti

  Ispoisten kiertotie 10, Turku

Keittiö­remontti Turusta lähikuntiin

Uusitaan, laajennetaan, vaihdetaan – mitä uusi keittiösi kaipaakaan, tehdään siitä sinulle sopivin.

Onko keittiö sinulle se kotisi sydän, jossa kokkaat ja kokoonnut mielelläsi? Tai ehkä keittiö on sinulle vain paikka kääntyä pikaisesti. Niin tai näin, halunnet keittiön olevan mieleesi niin ulkonäön kuin toiminnallisuuden osalta.

Remonttipalveluihin erikoistuneena meillä on lukuisten keittiöremonttien kokemus, joissa kaikissa on aina toteutettu asiakkaan toiveita ja tarpeita vastaava kokonaisuus. Oli kyse sitten lähes kaiken uusivasta remontista tai pienemmästä päivityksestä.

Juha saumaa keittiön tasoa

Laaja remontointi­kokemus taustalla

Olemme toteuttaneet lukuisia remonttiprojekteja Varsinais-Suomessa, kattavasti lattiasta kattoon ja keittiöremonteista kylpyhuoneisiin. Olemme erityisesti palvelleet alueilla kuten Turku, Kaarina, Piikkiö, Paimio, Raisio ja Naantali. Tutustuthan alla oleviin remonttimahdollisuuksiimme ja huomioithan, että tarjoamme ilmaisen kartoituskäynnin, joka ei sido sinua mihinkään.

 • Pyydä ilmainen huoneisto­remontin kartoituskäynti ja saat tarjouksen sekä aikataulu­arvion

  Pyydä ilmainen kartoituskäynti kohteeseesi, se ei maksa senttiäkään eikä sido sinua mihinkään. Sen perusteella laadimme yksityiskohtaisen tarjouksen ja arvion remonttisi kestosta.

  Ota yhteyttä
Valmis keittiö

Keittiöremontin palvelut

Keittiöremontilla voimme monipuolisesti muuttaa ja uudistaa tilojasi. Yhdessä suunnittelemme remontin sinun toiveitasi noudattaen, ja huolehdimme sen toteutuksesta sekä viimeistelystä aina käyttövalmiiksi saakka.

 • Uusien kiintokalusteiden ja kodinkoneiden asennus

 • Työtasojen vaihto

 • Laatoitukset

 • Paneloinnit

 • Maalaustyöt

 • Lattiatyöt

 • Vesieristykset

 • Uusi valaistus


Tai vaikka kaikki ja jotain muutakin! Mitä olit ajatellut? Kerro keittiösi toiveet ottamalla yhteyttä tai kutsu meidät käymään, niin katsotaan, mitä on tehtävissä.

Usein kysytyt kysymykset keittiöremontista

Keittiöremontti on suuri askel kohti unelmiesi kotia. Tällaista projektia suunnitellessasi saattaa herätä monia kysymyksiä - kuinka paljon se maksaa? Kuinka kauan se kestää? Mitä materiaaleja kannattaa käyttää? Tiedostamme nämä ja monet muut kysymykset, jotka saattavat olla mielessäsi.

Siksi olemme koonneet alle usein kysytyt kysymykset keittiöremontista ja niiden vastaukset. Tavoitteenamme on auttaa sinua saamaan selkeä kuva siitä, mitä remontti pitää sisällään. Jos sinulla on kysymyksiä, joita ei ole mainittu alla, ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Mitä palveluja tarjoatte keittiöremontissa?

Tarjoamme monipuolisesti keittiöremonttipalveluja, joihin kuuluu mm. uusien kiintokalusteiden ja kodinkoneiden asennus, työtasojen vaihto, laatoitukset, paneloinnit, maalaustyöt, lattiatyöt, vesieristykset sekä uusien valaistusten asennukset. Tarjoamme myös muita palveluja, joten kysy rohkeasti!

Saako keittiöremontista kotitalousvähennystä?

Kyllä, yrityksemme löytyy ennakkoperintärekisteristä, jolloin voit hakea kotitalousvähennystä työnosuudesta. Kotitalousvähennys on verotuksessa hyödynnettävä vähennys, jonka avulla voit vähentää osan remonttikustannuksista. Voit lukea lisää kotitalousvähennyksestä ja tarkistaa ajankohtaisen vähennyksen määrän verohallinnon sivuilta.

Onko mahdollista järjestää keittiön pohjaratkaisua uusiksi remontin yhteydessä?

On mahdollista muuttaa keittiön pohjaratkaisua, kunhan huomioidaan vesijohtojen, viemäreiden ja sähköistyksen sijainnit. Arvioimme mielellämme toteutuksen mahdollisuuden ja kustannuksen.

Kuinka kauan keittiöremontti kestää?

Keittiöremontin kesto vaihtelee sen laajuudesta ja yksityiskohtien määrästä riippuen. Yksinkertainen keittiöremontti, johon sisältyy uusien kaappien asennus ja mahdollisesti uuden lattian asennus voi kestää muutaman päivän. Kuitenkin, jos remontissa tehdään laajempia töitä, kuten pohjaratkaisun muutoksia tai seinien kaatamista, remontti voi kestää useita viikkoja. Joka tapauksessa pidämme asiakkaan aina ajan tasalla remontin aikataulusta.

Miten prosessi etenee ideasta toteutettuun keittiöremonttiin?

Ideasta toteutukseen etenee seuraavasti: Ensin tutustumme toiveisiinne ja tarpeisiinne. Seuraavaksi teemme suunnitelman ja tarjouksen. Kun suunnitelma on hyväksytty, aikataulutetaan työt ja hankitaan tarvittavat materiaalit. Sitten aloitamme remontin, jonka jälkeen teemme loppusiivouksen ja tarkastamme yhdessä lopputuloksen.

Miten voi päivittää keittiön ilmettä pienellä budjetilla?

Keittiön ilmettä voi päivittää myös pienellä budjetilla esimerkiksi uusimalla kaapinovet ja työtasot, vaihtamalla vetimet tai maalaamalla vanhat kaapinovet. Uudet valaistus- tai väriteemat voivat myös tehdä suuren muutoksen ilman suuria kustannuksia.

Voinko itse vaikuttaa keittiöremontin suunnitteluun ja toteutukseen?

Ehdottomasti! Keittiöremontti on usein yksilöllinen projekti ja me haluamme varmistaa, että lopputulos on juuri sellainen kuin olet toivonut. Suunnittelemme ja toteutamme remontin yhdessä toiveidesi pohjalta.

Minkälaista kokemusta teillä on remonttitöistä?

Takana on paljon erilaisia remonttikohteita, joissa on tehty töitä lattiasta kattoon ja keittiöremontista kylpyhuoneeseen. Yrityksemme perustaja Juha Yliniemi tuo mukanaan yli 20 vuoden kokemuksen remonttialalta ja on menestyksekkäästi pyörittänyt Jy-Ylityö remonttiyritystä yli kymmenen vuoden ajan.

Ovatko teidän remonttipalvelut sopivia myös yrityksille ja taloyhtiöille?

Kyllä, palvelemme sekä yksityishenkilöitä, taloyhtiöitä että yrityksiä.

Onko kartoituskäynti todella ilmainen?

Kyllä, kartoituskäynti on täysin maksuton eikä velvoita sinua tilaamaan meiltä mitään palvelua. Kyllä, kartoituskäynti on täysin ilmainen, eikä velvoita sinua mihinkään. Tämä käynti antaa meille mahdollisuuden tutustua kohteeseen ja arvioida remontin laajuus ja tarpeet.

Kuinka nopeasti voin odottaa saavani tarjouksen kartoituskäynnin jälkeen?

Useimmiten saat tarjouksen kartoituskäynnin yhteydessä, mutta suuremmissa kokonaisuuksissa saat tarjouksen 1-2 arkipäivän sisällä.

Saako kauttanne projektiin mukaan myös putki- tai sähkömiehen?

Ehdottomasti! Vuosien varrella olemme rakentaneet laajan ja luotettavan verkoston ammattilaisia eri aloilta. Yhteistyömme heidän kansaan on saumatonta ja testattu useissa projekteissa. Tavoitteenamme on aina tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut ja ammattilaiset.

Jos kuitenkin haluat käyttää omia kontaktejasi, sekin on täysin mahdollista. Olemme joustavia ja haluamme varmistaa, että projektisi sujuu juuri niin kuin toivot.

Miksi valita teidät keittiöremonttiini?

Olemme erikoistuneet remonttipalveluihin ja meillä on laaja yli 20 vuoden kokemus monenlaisista keittiöremonteista. Tavoitteenamme on aina toteuttaa juuri asiakkaan toiveiden mukainen ja tarpeita vastaava kokonaisuus, oli kyse sitten suuresta remontista tai pienemmästä päivityksestä.

Missä alueilla teette keittiöremontteja?

Palvelemme kaikkialla Varsinais-Suomessa eli mm. seuraavilla alueilla: Turku, Kaarina, Piikkiö, Paimio, Raisio ja Naantali.

Miten voin ottaa teihin yhteyttä?

Voit ottaa meihin yhteyttä yhteystietosivumme kautta tai vaikka heti soittamalla numeroon 040 5100 243.